Project omschrijving

Foto: Marleen van Dam

Foto: Marleen van Dam

Welkom bij FysiCo fysiotherapie

Bij FysiCo staan we voor pure fysiotherapie. Terug naar de basis, waar je aangewezen bent op de essentie van je lichaam. Wij geloven in de kracht en mogelijkheden van het lijf. Sport is onze passie, waarbij zelf-innovatie bij zowel de fysiotherapeut als de patiënt hoog in het vaandel staat. De ruime en lichte werkruimte reflecteert onze mind-set, de focus ligt op de cliënt. Niet alleen het geven van fysieke support, maar juist ook mentale support, zien wij als een must. fysiCo is een jonge innoverende onderneming, waarbij kwaliteit op nummer één staat.

We werken volgens de nieuwste methodes, en maken gebruik van nieuwe en innoverende technieken. Wij gaan ervan uit dat het voor jou makkelijker is om terug te komen van blessures naar het gewenste niveau, als je lichaam in goede conditie verkeert.

Wij fysiotherapeuten zijn specialist in het bewegend lichaam. Wij kunnen helpen als je niet langer in staat bent om fysieke activiteit te leveren, als je angst hebt om te bewegen, als je weer in beweging wilt komen of wanneer er zich een bewegingsbeperking voordoet in de gewrichten.

In het intakegesprek maken we een behandelstrategie, die zal bestaan uit de manuele behandeling in combinatie met, indien nodig, specifieke training. Deze strategie zal de basis vormen voor het verdere traject.

ADRES

Oranjelaan 11
3311DH Dordrecht

CONTACT