Project omschrijving

Foto: Marleen van Dam

Foto: Marleen van Dam

Welkom bij STAR-SHL

Star-shl heeft binnen Dordrecht 2 lokaties waar u terecht kunt:

  • KV13
    Dagelijkse bloedafname van 7.30 tot 9.30 in KV13
    Echo’s, bloeddrukmeting, (event) holter, ecg, TRACE op afspraak

  • Merwelanden (Haringvlietstraat)
    Bloedafname op maandagen en donderdagen van 8.00 uur tot 8.30 uur
    Locatie: kamer huisartsen

Over Star-shl
Mensen die bij ons komen, hebben vragen over hun gezondheid. Ze zijn doorverwezen door de huisarts voor nader onderzoek of controle. Bijvoorbeeld om te kijken of de behandeling geholpen heeft. Ook verloskundigen verwijzen naar ons door. Zwangere vrouwen kunnen bij ons bloedonderzoek laten doen of bijvoorbeeld een echo laten maken.

Wat doet star-shl?
Wij doen onderzoek om te kijken hoe het met uw gezondheid is en wat de oorzaak van uw klachten is. We onderzoeken bijvoorbeeld bloed, urine en ontlasting in ons laboratorium. Ook maken we röntgenfoto’s, echo’s en onderzoeken we de werking van hart en longen.

Een aparte dienst is onze trombosedienst. We begeleiden zo’n 31.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Dit zijn medicijnen die helpen om het bloed dun te houden.

Altijd in de buurt
We zitten op meer dan 400 locaties in Zuidwest-Nederland. We zijn dus altijd in de buurt. En als het nodig is, komen we bij de mensen thuis.

Onze 1.300 medewerkers ondersteunen huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Ze nemen bloed af en geven uitleg over het inleveren van potjes met urine of ontlasting voor onderzoek. Bij veel huisartspraktijken begeleiden ze patiënten met een chronische ziekte, zoals diabetes of een hoge bloeddruk.

Goed en snel
Star-shl heeft moderne laboratoria en onderzoekcentra. De uitslag van het onderzoek is vaak snel bekend. Zo dragen we bij aan betere zorg.

Terug naar zorgaanbieders

ADRES

Oranjelaan 11
3311DH Dordrecht

TELEFOONNUMMER

Voor vragen en afspraken kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum
010 – 289 02 50