Project omschrijving

Foto: Marleen van Dam

Foto: Marleen van Dam

Welkom bij STROOM Huisartsenzorg

Een huisartsenpraktijk waar het bieden van optimale zorg en service aan patiënten hoog in het vaandel staan.

De huisartsenzorg is de laatste jaren enorm uitgebreid. De vergrijzing is een belangrijke oorzaak; ouderenzorg is vaak complexe zorg en ook arbeidsintensief. Daarnaast heeft de huisartsenpraktijk een uitgebreider takenpakket gekregen door de verschuiving van ziekenhuiszorg (tweedelijnszorg) naar de huisartsenpraktijk (eerstelijnszorg). Deze zorg vraagt meer ruimte, meer tijd en meer professionele hulpverleners, dus een grotere praktijkruimte werd een noodzaak. Juist ook omdat we willen dat goede zorg, kwaliteit èn persoonlijke aandacht voor onze patiënten behouden blijft.

Daarom zijn wij, Michiel van der Ven en Ina Verhagen, een aantal jaren geleden op zoek gegaan naar een grotere behuizing van onze praktijk. We hebben in het oude verdeelstation 13kV een geschikte locatie gevonden om deze zorguitbreiding te kunnen realiseren en waarborgen. Deze locatie is verbouwd tot volwaardig gezondheidscentrum en deze hebben we omgedoopt tot KV13 eerstelijnshuis. Behalve onze huisartsenpraktijk zijn er meerdere zorgverleners met wie we als team van STROOM Huisartsenzorg samenwerken om uw zorg te garanderen. We gaan nog steeds voor optimale zorg en service!

Als u zich als patiënt wilt inschrijven, kunt u dit doen via de website van Stroom Huisartsenzorg (zie link).

Terug naar zorgaanbieders

ADRES

Oranjelaan 11
3311DH Dordrecht

TELEFOONNUMMER

078-2048888

Spoed: Voor spoedgevallen tijdens kantooruren belt u 078-2048888.  In het menu kiest  u een ‘1’. De telefoon wordt dan direct opgenomen.

OPENINGSTIJDEN

Iedere werkdag geopend van 08.00h tot 17.00u.